Welkom in de wereld van Tom

Wij zouden het leuk vinden als je een reactie zou achter laten. Kan Tom later alles terug lezen. Niet verplicht maar wel leuk.

Laterssssssss

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Welkom in de wereld van Tom

 1. Linda zegt:

  He Tom! Welkom op deze rare wereld, met verpleegkundigen die je vader overal bij willen betrekken, terwijl je moeder dat niet wilde, en waar roerige tijden het gelukkig niet beletten dat er wonderen zoals jij op de wereld komen! Ik wens je veel geluk en gezondheid, waanzinnige ontdekkingen en ervaringen, geniet ervan! Enneh… laat je ouders af en toe ook even slapen, dat is wel lekker voor ze….

 2. Saskia van Daalen zegt:

  Ha lieve kleine Tom, wat leuk dat je er eindelijk bent! De laatste dagen waren voor je groep6 ooms en tantes maar wat spannend! Je kon het niet beter doen dan je nu gedaan hebt: Op de verjaardag van je suikeroompie eruit komen!
  Je bent een mooi mannetje om te zien en papa en mama hebben een erg leuk kaartje voor je laten maken. Ik zie zowel je papa als je mama in je. Dus ja hoor, je bent een echte Op den Akker -Groentje! En daar mag je trots op zijn. Tante Saskia is namelijk gek op je papa en mama en zal dat ook op jou zijn! Ik kom snel bij je kijken.

  Kus en zoet zijn.

 3. Welkom is deze grote wereld Tom. Wel even wennen hè als je net uit zo’n beschermde en veilige buik komt. Nou ik ben dus Ruurt, bij je vader vooral bekent als Dude. Waarom?? Ik weet het eigenlijk niet maar vraag je vader maar naar mij. We hebben samen erg veel lol gehad met de Nachthoorns als beveiligings mannetjes met een heus communicatiesysteem (zwarte buigrietjes) en stoere zonnebrillen. Ohwja, vraag je vader ook maar eens wat een zonnebril-gehalte is.
  Heel veel liefde, gezondheid en geluk in deze wereld en doe je vader en moeder maar de hartelijke groen van mij.

  Gr Ruurt

 4. jaap zegt:

  Dag lief klein Tommetje, tenminste dat ben je nu nog. Ik ben Jaap en zal mijn best doen om je de juiste muziekkeuze bij te brengen, namelijk metal. Waarschijnlijk begrijp je daar nu nog niet zoveel van, maar later…. Je zult dan beseffen dat dat toch wel erg goeie muziek is. Voorlopig zou ik echter lekker dicht bij je vader en moeder kruipen en genieten, want ze zijn allebei heel erg lief. Ik hoop dat je het karakter hebt van allebei, dan gaat het helemaal goed komen. Groetjes Jaap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *