Geboortekaartje

Nadat eenmaal bekend is dat er een kleine op komst is, worden er natuurlijk allerlei standaard discussies gevoerd. Over de naam, de kleur van de babykamer, maar ook het geboortekaartje. Nu leek het mij erg gaaf om een kaartje te laten maken door iemand die we kennen. Op die manier kunnen we er een extra persoonlijk tintje aangeven.

Al gauw kwamen we terecht bij Wendie, die we van de vakantiespelen kennen. Zij illustreert het verenigingsblad, en nog veel meer dingen voor de vakantiespelen. Uiteindelijk was Mijke het ermee eens, en kwam zij op het idee om een kaartje te laten maken, geïnspireerd door the Lion King. Zelf zijn we ook naar Afrika geweest, dus dit thema past prima bij ons. Voor degene die het niet kennen, bekijk onderstaand filmpje (het liefst helemaal, want: mooi), op 2:59.

Het kaartje is uiteindelijk zo geworden:

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Geboortekaartje

  1. arjen zegt:

    Waauww, wat heb jij een gaaf geboortekaartje! Je boft maar! Haha, wij vonden het kaartje erg goed bij jouw papa en mama passen!

    Als je later groot bent moet je maar flink zeuren over een vakantie naar afrika 🙂

    Ik zie de website nu pas voor het eerst! Een super leuk idee van die paps van jou! Ik vraag me alleen af hoe lang de site al online is 🙂

  2. Patricia zegt:

    Wat een te gek geboortekaartje, eerlijk gezegd nog nooit zo een leuk en lief geboortekaartje gezien. Welkom klein mooi mannetje. Liefs en knuffels voor allen, Patricia Ricardo-Burchartz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *