Spierbundel

Als we naar boven gaan om ons voor te bereiden op een sessie badderen, is Tom wild als hooi. Terwijl ik Siep op de commode in de houtgreep probeer te krijgen, waarbij het zaak is om tegelijkertijd zelf shit te ontwijken, alsmede het voorkomen van handjes die deze shit juist opzoeken, duwt en trekt Tom tegen me aan. Nadat ik hem sommeer om hiermee op te houden, loopt hij naar Siep’s bed en probeert deze uit alle macht op te tillen.

Ik: “Tom wat ben je nou allemaal aan het doen man? Hou eens op!”

Tom: “Ja, hallo, ik moet toch kijken of het klopt wat je zegt?”

Ik: “Hoezo? Wat bedoel je? Of wat klopt?”

Tom: “Nou, dat je sterk wordt van bietjes!”

Meneer heeft ook eens een keer goed zijn groente opgegeten, en wil gelijk weten wat de effecten hiervan zijn op zijn spierbundels.

Gelukkig voor mijn geloofwaardigheid bleek zijn praktijkonderzoek positief uit te vallen: hij voelde zich inderdaad een stuk sterker. Op weg naar de badkamer werden de deurklink en het traphek nog even onder handen genomen.

Gelukkig voor ons interieur valt het allemaal nog wel mee met die spierbundels van ‘m.

(zoals verschenen op Facebook op 11 oktober 2014)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *